BEZORGINFORMATIE – PUUR MET TAFELS
Sinds 2008 PUUR met hout Binnen 5 werkdagen GRATIS thuis bezorgd Op maat gemaakt Uit eigen productie Binnen 5 werkdagen GRATIS thuis bezorgd

BEZORGINFORMATIE

U heeft bij ons een bestelling geplaatst in de winkel, telefonisch of online.
Om de bestelling in huis te krijgen zijn er 2 mogelijkheden:

  • Bezorging (In veel gevallen gratis)
  • Afhalen (Gratis)

Bezorging is in veel gevallen gratis maar helaas kunnen wij niet alle artikelen gratis bezorgen, wanneer het om een complete eettafel gaat dan wordt deze kosteloos bezorgd door heel Nederland.


LET OP: 

Bezorging gaat via een externe transporteur. Wanneer er een complete eettafel bezorgd wordt dan zit het onderstel of tafelpoten los van het tafelblad.
De transporteur brengt enkel uw bestelling met één man tot aan de deur en montage zit hier niet bij inbegrepen.
Omdat de transporteur met één man uw eettafel komt brengen zal hij u hoogstwaarschijnlijk vragen hem te assisteren met het uitladen van het tafelblad en onderstel.
Het is aan te raden om vilt te plaatsen onder de tafelpoten of onderstel om beschadiging van uw vloer te voorkomen.
Controleer uw geleverde meubel indien mogelijk met de transporteur, meld gebreken of beschadiging binnen 24 uur aan PUUR met hout.

Moet het bestelde artikel naar een verdiepingsvloer gebracht worden dan is het verstandig dit met de transporteur te bespreken wanneer zij contact met u opnemen om een bezorg dag en tijd af te spreken, zij nemen een aantal dagen van te voren contact met u op.